Dieren

Geneukt

Ik fantaseerde al een tijdje over een trio. Ja, ook vrouwen doen dat. Mijn man en ik, hebben het wel eens er over gesproken, en hij vond het wel een geil idee. We zijn al enig tijd samen, 12 jaar, en een andere kut proeven of voelen, dat stond hem dan wel aan. Ik vind dan zelf dat liefde en lust los van elkaar staan, dus ben mij erin gaan verdiepen.

Eindelijk, na 2 jaar zoeken was het zover. Ik had een vrouw gevonden. Een vrouw dat aanstaat naar het ideale erotische beeld voor mijn man. Bruin haar, billen en borsten maar wel volslank. We hadden onze gegevens uitgedeeld, en via app kregen we beter contact. Ze wilde wel seks met mijn man, en ik zou het dan eerst voorbereiden. We hadden een avond gepland, mijn man kwam later thuis, ik had hem weggestuurd voor een boodschap.
Ik appte Lisa, je kan binnen komen! Lisa zou direct naar boven toe, en zich klaar maken op onze slaapkamer. Ze zou met haar mooie geile lichaam op ons bed liggen en der billen in de lucht.

Ik heb voor mijn man een App getypt, je moet thuis komen, er ligt een kadootje voor je op bed, en ik wil dat je er gebruik van gaat maken. Zelf ging ik eerst op het toilet zitten, want dan had hij niet door dat het om mij ging.
Ik hoorde hem thuis komen, en hij liep zoals verwacht direct naar boven. Hij bleef stil staan in de slaapkamer, maar hoorde hem toch verder lopen naar het bed. Wat hij deed weet ik nog niet, maar ik hoorde Lisa direct kreunen, en ik liep stiekem naar boven. Yes de kamer deur stond nog open, dus ik bleef staan, en keek geil toe hoe mijn man Lisa aan het beffen was terwijl ze nog op haar knieën zat. Hij pakte met 2 handen haar volle billen vast, en trok haar kontje open, ging van haar natte kut naar haar anus en likte haar Lisa kreunde nog harder, hij drukte zijn tong naar binnen, ik hoorde hem kreunen. Hij stopte een vinger in haar anus, en likte haar kusje tussendoor.

Ik werd echt zo geil van dit beeld dat ik mij zelf begon te vingeren. Ik weet dat hij graag van anaal houd, maar zelf ben ik er geen voorstander van. Maar hem zo genieten en bezig zien met het geile lichaam van Lisa, maakte mij nat. Ik liep zachtjes verder de slaapkamer in, en ging in de stoel achter hun zitten, ik speelde met mijn kutje verder en keek toe. Lisa had zich intussen omgedraaid en was mijn man aan het pijpen, hij pakte haar hoofd vast, en begon haar te neuzen in haar mond, ze kokhalsde erover maar dat boeide hem niet, hij boog overhaar heen en stopte 2 vingers in haar kontje, Lisa kreunde nog harder met zijn pik in haar mond en 2 vingers in der kontje.

Ik kon het geile spel niet meer aanzien en begon mij uit te kleden, ik kroop achter Lisa en begon haar kutje te likken terwijl mijn man haar mond en kontje nog aan het neuzen was. Lisa kwam spuitend in mijn mond klaar. Mijn man deed zijn ogen open en zag mij haar beffen. Trok zijn pik uit haar mond en draaide Lisa om. Hij ging op het bed liggen en Lisa moest op hem gaan zitten, hij beveelde mij o m op mijn knieën te zitten voor het bed, en toe te kijken hoe zijn pik in haar kutje drukte. En zei: dus jij vind t geil mij te zien neuzen met een ander, dan mag je toekijken ook tot ik het zeg.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts