Dieren

Geneukt

In de zomer van 2022 na onze zwoele geile avond met de buren kwam ik een paar dagen later aan het eind van een zomerse middag thuis van mijn werk. Er was niemand thuis wat vreemd was want mijn vrouw zou allang thuis moeten zijn. Zonder verder te kijken liep ik naar boven om me om te kleden in de slaapkamer, in de slaapkamer aangekomen zag ik het raam open staan en hoorde zacht gekreun van buiten dus ik liep naar het raam, keek naar buiten, daar zag ik in onze tuin mijn vrouw naakt en wijdbeens op de ligstoel liggen met het hoofd van de naakte buurman tussen haar dijen. Wat een geil gezicht was dat, ze zag me ook meteen staan, glimlachte geil, drukte de buurman zijn hoofd harder tegen haar kut, na een paar minuten knikte ze heftig en kreunde “jaaaaa Gerard ikkk koommmm allweeerr kllaaarrrr” en ik zag haar lang schokkend klaar komen op de buurman zijn tong. Toen haar orgasme ophield kwam de naakte buurman omhoog, ging op mijn naakte vrouw liggen, ze keek me aan, deed drie vingers omhoog, dat was dus haar derde orgasme al met hem, aan zijn heupen zag ik dat hij zijn pik in haar kut duwde, mijn vrouw kreunde “jaaaa Gerard ik was er aan toe om geneukt worden “, zijn heupen gingen nu op en neer, terwijl ze geneukt werd door hem keek ze me weer aan en maakt met haar duim en wijsvinger het gebaar van klein.

Mijn pik was ondertussen keihard geworden, ik trok al mijn kleding uit, ging naakt voor het raam staan en speelde met mijn pik terwijl ik keek hoe mijn vrouw geneukt werd door de buurman. Ze had haar benen nog wijder gedaan, ik hoorde hun lichamen kletsen op elkaar, haar grote tieten bewogen alle kanten op, haar grote tepels werden door hem gelikt en gezogen, hij pompte hard op en neer en ze kreunde “ja neuk me met je geile pik buurman” waarop hij kreunde “je bent een geile buurvrouw, echt een sletje” waarop zij kreunde “ja ik ben een sletje ik sta voor iedereen open, iedereen mag erin”. Ik stond te kijken met een stijve pik en zag dat ze lang tegen haar orgasme aanzat maar dat die niet door zette. “Neuk me achterlangs Gerard” kreunde ze en Gerard stopte gleed uit haar, zij ging op haar knieën op de ligstoel , hij ging achter haar staan, schoof zijn glimmende pik er weer in en mijn vrouw kreunde “jaaaa zo voel ik je…… nog beterrrr…aaahh dieper ….harderrrr”. Haar grote E-cup slingerde rond, haar tepels waren keihard, hij pakte haar bij haar heupen en neukte mijn vrouw hard en diep in haar gewillige kut. Hij stond half met zijn rug naar mij toe, kon mij niet zien, maar ik zag alles heel duidelijk zelfs dat de binnenkant van de dijen van mijn vrouw begonnen te glimmen van haar lekkende kut, hij beukte in haar en ze genoot ervan. Na een tijdje begon zij te kreunen dat ze bijna klaar ging komen en ze smeekte om zijn sperma “spuit mijn gewillige kut vol met je zaad, ik wil het weer in me voelen Gerard, laat me genieten van je spermaaa ikkk gaaa komeennn……” ze kwam trillend en hijgend klaar, ook voor Gerard was dit te geil en hij spoot met een brul de kut van mijn vrouw vol waarna hij even zo bleef staan.

Toen mijn vrouw was bijgekomen van haar orgasme zei ze “tijd om weer naar huis te gaan geile dekhengst en binnenkort wil ik weer hoor” waarna hij uit haar gleed, terwijl hij zijn broek en shirt aantrok zei hij “nou graag sletje, ik krijg geen genoeg van je geile lichaam” en via de schuttingdeur tussen onze tuinen ging hij naar zijn tuin en liep zijn huis in. Mijn vrouw was ondertussen naar boven gekomen, stond naakt voor me in de slaapkamer, zijn sperma droop uit haar kut en haar dijen glommen van haar kutvocht en zijn sperma. “Doe het raam dicht, ik ben toe aan een grote pik die ik goed voel” kreunde ze en ging op bed liggen met haar benen wijd. Ik deed het raam dicht, draaide me om, zag haar dikke glimmende kut een beetje open staan, ging op haar liggen en schoof in één keer mijn harde grote pik haar spermakut in, ze sopte, ik drukte het sperma langs mijn pik eruit, ze kreunde “jaaaa vul me geneukte kut, de pik van de buurman is niet groot maar het gevoel en zijn sperma is zo geil”. Ik ramde keihard in haar kut, trok aan haar tepels, masseerde haar tieten en voelde de lichaams sappen langs mijn pik en ballen druipen. Mijn vrouw had niet veel nodig want ze kwam weer snel klaar en nu op mijn pik, ze melkte mijn pik met haar kut en hierdoor spoot ik in haar geneukte spermakut mijn sperma erbij. Toen ik later uit haar gleed droop al onze sperma uit haar kut en zei ze lachend “zo te voelen vond jij het niet erg dat ik met de buurman neukte, ik ga vaker met hem sexen hoor en jij mag de geile buurvrouw tevreden houden” waarna we samen onder de douche gingen.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts